Стани клиент

Експат Капитал ще участва в Bulgarian Capital Market Day в Лондон

03.04.2017

Експат Капитал – най-голямата независима асет мениджмънт компания в България – ще бъде един от участниците в Bulgarian Capital Market Day, организиран от Българска фондова борса – София и Европейската банка за възстановяване и развитие (EBRD). Събитието ще се проведе в Лондон на 18 май 2017 г., четвъртък.

Кога: 18 май 2017, 9:00 часа

Къде: EBRD Boardroom, One Exchange Square, EC2A 2JN London

Регистрацията за презентационната част: до 11 май 2017

Регистрация за индивидуални срещи с компаниите: до 5 май 2017

 

По време на откриващия панел Николай Василев, управляващ партньор в Експат Капитал, ще представи макроикономическата ситуация в България.

По време на презентациите на компаниите Никола Янков, управляващ партньор в Експат Капитал, ще представи Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF – българският борсово търгуван фонд, който следва представянето на основния борсов индекс SOFIX. Фондът е регистриран за търговия на БФБ – София (борсов код BGX). Фондът има регистрация от Financial Conduct Authority (FCA) за предлагане на пазара във Великобритания и в момента тече процедурата по регистрирането му на London Stock Exchange. Фондът е в пълно съответствие с европейските UCITS директиви и е подходящ за инвеститори, които търсят ликвидна и диверсифицирана експозиция към българския капиталов пазар.

Bulgarian Capital Market Day е еднодневно събитие, чиято цел е да даде на чуждестранните институционални инвеститори информация за българския капиталов пазар, инвестиционните възможности и новостите на БФБ – София. Роудшоуто ще предостави на инвеститорите, които се интересуват от региона на ЦИЕ, по-задълбочен поглед над българския капиталов пазар и 10-те най-големи публични компании. След презентациите, по време на индивидуалните срещи (с предварителна регистрация), гостите на събитието ще имат възможност да се срещнат с висшия мениджмънт на водещи публични компании от България. Експат Капитал също ще участва в тези срещи.

За повече информация за събитието може да се обърнете към БФБ – София. За регистрация, моля изполвейте Eventbrite.