Защо ние

Експат дава професионалната и модерна алтернатива за управление на спестяванията ви, различна от традиционните за България депозити и недвижими имоти. Нашите клиенти имат достъп до пълен набор инвестиционни услуги при оптимално ниво на разходи.

Ако желаете да откриете инвестиционна сметка бързо и сигурно онлайн, стартирайте процеса тук.

Високо ниво на конфиденциалност

Конфиденциалността и дискретността е основна част от нашата работа. Защитаваме надеждно информацията за нашите клиенти и техните спестявания – на най-високо ниво сред операторите от финансовия сектор.

Персонализирана инвестиционна стратегия

Индивидуалната инвестиционна сметка при нас е като костюм по поръчка. Гарантираме ниво на обслужване и инвестиционна стратегия, съобразени с конкретните финансови обстоятелства, цели, кариера и семейство на всеки инвеститор. Имаме решения за клиенти както с десетки хиляди лева спестявания, така и за клиенти с десетки милиони.

Глобален обхват

Следваме добрата практика ликвидните спестявания на нашите клиенти да не са съсредоточени в една държава, особено в собствената му, където той има естествена концентрация на житейски и икономически рискове. Чрез сметката си в Експат инвеститорът има достъп до инвестиционни възможности от цял свят. Следим стотици компании и финансови инструменти от различни региони и в разнообразни валути, така че да постигнем по-добра диверсификация за спестяванията на нашите клиенти и да ги защитим от местни рискове. Наши партньори са водещи банки и други финасови институции от цял свят, които осигуряват пълен набор от инвестиционни услуги при оптимално ниво на разходи.

Незабавна ликвидност

Парите на клиентите са инвестирани в 100% ликвидни финансови инструменти с ежедневно котирана пазарна цена. Можете да се разпорежда с парите си по всяко време, като наредите превод по банкови сметки в цял свят.

Гаранция за сигурността

Инвестициите на клиента са негова собственост и се съхраняват в депозитари за електронни ценни книжа, като той не търпи кредитен риск срещу Експат или банките-депозитари.

Разберете какъв тип инвеститор сте

Ако желаете да научите какъв тип инвеститор сте и кое е подходящото за Вас разпределение на инвестициите, попълнете нашата анкета.

За да откриете своя инвестиционна сметка бързо и сигурно онлайн, стартирайте процеса тук.

Заявете своята индивидуална среща

Ако желаете да се срещнете с екипа на Експат, за да научите как по-добре да управлявате спестяванията си, заявете своята индивидуална среща чрез нашата онлайн форма за резервации ТУК.