СИГУРНОСТ. ДОХОДНОСТ. КОНТРОЛ. ПРОФЕСИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ.

стани клиент

Кои сме ние

Експат Капитал със своето лицензирано управлаващо дружество Експат Асет Мениджмънт е лидер в доверителното управление на спестовни инвестиционни сметки у нас – с индивидуални клиенти от над 35 държави и достъп до всички пазара по света във всички класове активи. Ние предоставяме утвърден и сигурен начин за дългосрочно управление на личните и фирмените спестявания и семейното богатство.

Какво правим

Една от основните услуги на Експат е управлението на индивидуални инвестиционни сметки. Това е спестовен продукт за дългосрочно професионално управление на личните спестявания. Отличава се с добра диверсификация, незабавна ликвидност, персонализирана стратегия според спецификите и нуждите на клиента.

Защо да ни се доверите

Експат Капитал дава възможности за по-висока сигурност, доходност и контрол в сравнение с традиционните форми на спестяване в България. Чрез сметката си в Eкспат инвеститорът получава по-добра защита за активите си и достъп до инвестиционни възможности от цял свят, контролирайки инвестициите си от едно място, при пълна конфиденциалност.