Стани клиент

Специално предложение: 6 месеца без такси за нови клиенти

13.09.2021

В условията на отрицателни лихви в банките, засилваща се инфлация и бързо надуващия се балон в имотите вероятно се интересувате от разумни алтернативи за спестяванията си.

Търсите за парите си възможности за по-висока доходност, сигурност, ликвидност и контрол?


Може би е време да помислите за индивидуална инвестиционна сметка.


Това е спестовен продукт и е най-широко разпространеният начин за спестяване в развитите държави. В България Експат Асет Мениджмънт е една от водещите компании за професионално управление на такива сметки, с клиенти от близо 40 държави и достъп до всички пазари по света във всички класове активи. Изключителната международна свързаност на компанията и партньорствата ни с водещи финансови институции от цял свят осигурява на клиентите ни достъп до услуга, уникална за България по обхват и качество.

 

НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Всеки нов клиент, открил инвестиционна сметка на стойност над 50 000 лв. до края на октомври 2021 г., получава специални условия:

6 месеца без никакви такси за управление
Това предложение не е обвързано със срокове на договори и с никакви скрити условия или „уловки“. Защото гледаме на отношенията с нашите клиенти като на дългосрочни партньорства и вярваме в качеството и добавената стойност на услугата, която предоставяме.

 

Индивидуалната инвестиционна сметка при Експат има следните ключови характеристики:
✔️ Инвестиционен план според личните ви възможности за спестяване и Вашите житейски цели
✔️ Вкарвате и теглите пари от спестовната си инвестиционна сметка по всяко време без ограничения – както с разплащателна сметка
✔️ Без мистериозни структурирани продукти „черни кутии“ и без скрити такси – пълна прозрачност по отношение на активите, в които са инвестирани средствата Ви, и доходността, която те носят
✔️ Незабавна ликвидност без период на „заключване“ и без такси за изтегляне на средства
✔️ Сигурно съхранение на активите Ви в утвърдени международни депозитарни институции
✔️ Стратегия и структура според индивидуалните очаквания за доходност и риск апетит
✔️ Реална собственост върху активите, без кредитен риск към посредници, банки и управляващото дружество
✔️ Професионално управление от екипа от портфолио мениджъри и анализатори на една от най-големите компании за управление на спестявания в България

 

Ако имате въпроси, свързани с управлението на инвестиции и лични спестявания, или желаете да получите повече информация за професионалните алтернативи за Вашите средства, ще се радваме да се свържете с нас.

ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА ИНДИВИДУАЛНА СРЕЩА С ЕКСПЕРТИТЕ НА ЕКСПАТ (ОНЛАЙН ИЛИ НА ЖИВО)
През нашата платформа за резервации тук
Или на clients@expat.bg и +359 2 980 1881

 

Кои сме ние?

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е една от водещите финансови институции в управлението на идивидуални инвестиционни сметки и персонализирани спестовни продукти у нас. Нашата мисия е да предоставяме професионална и модерна алтернатива за управление на личните спестявания и инвестиции с възможности за по-висока доходност, сигурност и контрол.

Индивидуалната инвестиционна сметка е спестовен продукт, който се отличава с добра диверсификация, незабавна ликвидност и персонализирана стратегия. Повече информация може да откриете тук.

 

***

ОПОВЕСТЯВАНЕ НА РИСКА

Този материал има само информационна цел и никоя част от него не може да бъде тълкувана като оферта или покана за сделка за продажба или покупка на финансови инструменти и/или професионален съвет, свързан с инвестиционно решение. Взети са всички необходими мерки, за да се гарантира прецизността на съдържанието, но при никакви обстоятелства Експат Капитал АД и Експат Асет Мениджмънт ЕАД не носят отговорност за това съдържание и не поема обезщетения към получателите или трети страни по отношение на прецизността, пълнотата и/или коректността на информация, включена в материала.

Инвеститорите трябва да знаят, че миналите резултати не са гаранция за бъдещите резултати, а стойността на инвестициите може да се понижава или покачва. Не се гарантират печалби и съществува риск от невъзможност да се възстанови пълният размер на вложените средства. Инвестициите в дялове на договорен фонд или чрез индивидуална инвестиционна сметка не са гарантирани от държавен гаранционен фонд или с друг вид гаранция.

Пълната информация относно настоящото предложение и условията за управление на индивидуални инвестиционни сметки може да получите в офиса на управляващото дружество, както и като се свържете с нас на описаните контакти. Намалените такси са само за нови клиенти, открили нови инвестиционни сметки на левова равностойност над 50 000 лв. до 31 октомври 2021 г.