Стани клиент

Expat webinar: Перспективи за финансовите пазари и инвестиционни идеи

28.02.2023

ПЕРСПЕКТИВИ ЗА ФИНАНСОВИТЕ ПАЗАРИ И ИНВЕСТИЦИОННИ ИДЕИ

ОСНОВНИТЕ НИ ПАЗАРНИ И МАКРОИКОНОМИЧЕСКИ ОЧАКВАНИЯ

С УЧАСТИЕТО НА ДАНИЕЛ ДОНЧЕВ, CFA, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ДЖУЛИЯ КАЦАРОВА, CFA, ПОРТФОЛИО МЕНИДЖЪР

 
Какво да очакваме от финансовите пазари и къде да търсим доходност и сигурност за спестяванията си?
  • Достигнаха ли дъното пазарите на акции или най-лошото предстои? Да купуват или да продават акции инвеститорите в момента?
  • Акции в Европа или САЩ?
  • Акциите на Развиващи се пазари – какви са перспективите и кои страни предлагат най-добрите възможности?
  • Облигации – колко атрактивни са в момента, държавни или корпоративни, кои региони предлагат най-добрите доходности?
  • Кога се очаква централните банки да приключат с увеличението на лихвата?
  • Перспективи за щатския долар – потенциален спад или силното представяне от 2020 г. ще продължи?
 
По тези и други въпроси, свързани с управлението на инвестиции и очакванията за глобалните финансови пазари, ще говорят експертите на Експат Асет Мениджмънт – най-голямата независима компания за управление на активи у нас.
 

Кога?

7 март 2023 г. (вторник), 16:00 - 17:00 часа 

Къде? 

Онлайн в Youtube Live

Събитието е безплатно, но изисква регистрация. За регистрация и достъп до виртуалната стая на събитието, включете чрез регистрационната форма по-долу или като ни пишете на clients@expat.bg. Ще получите потвърждение в отделен мейл в рамките на няколко часа.

 

Преди и по време на уебинара всеки ще има възможност да постави своите въпроси към лекторите. Ако желаете предварително да изпратите теми и въпроси, които Ви интересуват, пишете ни на clients@expat.bg или на Facebook Messenger в страницата на Expat Capital

 

Subscribe

* indicates required

С предоставянето на своя e-mail адрес потвърждавам желанието си да получавам новини, анализи и коментари, информация за инвестиционни продукти и услуги, както и покани за събития от Експат Капитал и Експат Асет Мениджмънт.

По всяко време може да оттеглите желанието си за получаване на нашия бюлетин чрез формата за unsubscribe в края на всеки мейл. Нашата Политика за обработване и защита на личните данни може да видите на сайта www.expat.bg.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.