Стани клиент

Expat Webinar: Инфлация, балони, инвестиции

28.10.2021

УД Експат Асет Мениджмънт представя уебинар на тема

ИНФЛАЦИЯ, БАЛОНИ, ИНВЕСТИЦИИ

Какво да очакваме от глобалната икономика и къде да търсим доходност и сигурност за спестяванията си? 

Специален гост-лектор на събитието е икономистът Лъчезар Богданов.

Кога?

28 октомври 2021 г. (четвъртък), 16:30 - 17:30 часа 

Къде? 

Онлайн в Youtube Live

 

Какво ще видите в уебинара на Експат:

  • Кои фактори и процеси ще оказват най-силно влияние върху глобалната икономика?
  • Какви нива на инфлация да очакваме в следващите 12 месеца и как това ще влияе върху спестяванията и инвестициите ни?
  • Прегрява ли пазарът на имоти, да очакваме ли спукване на балона?
  • Кои икономически и политически рискове ще окажат най-силно влияние на пазарите и различните класове активи?
  • Къде да търсим доходност и кои ще са активите-убежища за спестяванията ни?

 

Лектори:

 

Лъчезар Богданов, главен икономист в Института за пазарна икономика

Лъчезар Богданов е главен анализатор на Института за пазарна икономика. Бил е управляващ съдружник и икономически анализатор в изследователската и консултантска група Industry Watch. Занимава се с анализ на данъчната политика, публични финанси, пазар на недвижими имоти, оценка на макроикономически рискове. Завършил е Университета за национално и световно стопанство, с редица курсове и квалификации от международни университети и организации.

 

Никола Янков, управляващ съдружник в Експат Капитал

Никола Янков основава Експат Капитал през 2006 г. и е управляващ съдружник във фирмата от тогава до днес. Заемал е мениджърски позиции в международни компании в периода 1995-2001, сред които Kraft Jacobs Suchard и Solvay Sodi. Бил е заместник-министър на икономиката от 2001 до 2003 г., където отговаря за развитието и регулирането на промишления сектор и председателства Комисията за временни защитни търговски мерки. В периода 2003-2005 г. е бил заместник-министър на транспорта и съобщенията, където отговаря за държавно контролираните компании от сектора на транспорта и телекомуникациите, както и за привличането на частни инвестиции в инфраструктурни проекти като летища и пристанища. През 1994 г. Никола Янков завършва икономика на потреблението в университета Cornell в САЩ.

Модератор: Наталия Тодорова, Директор маркетинг и връзки с клиенти

 

Информация за личните данни, обработвани от Експат Асет Мениджмънт съгласно Регламент ЕС 2016/679
Експат Асет Мениджмънт е администратор на лични данни и обработва лични данни за целите на извършване на дейност като лицензирано управляващо дружество. Обработване е необходимо при управление на взаимоотношенията с клиенти, преди или по време на сключени договори. Дружеството обработва личните Ви данни в съответствие с изискванията на законодателството за защита на личните данни, когато желаете да сключите или вече сте сключили договор с дружеството, както и когато се явявате представител на или контролирате юридическо лице – клиент на дружеството. Ако откажете предоставянето на лични данни, дружеството няма да може да Ви осигури услугата, която искате да получите. Повече информация относно личните данни, които Експат Асет Мениджмънт обработва, може да получите, като се запознаете с нашата Политика за обработване и защита на лични данни, публикувана на сайта на дружеството www.expat.bg в секция Документи.

Това видео има само информационна цел и никоя част от него не може да бъде тълкувана като оферта или покана за сделка за продажба или покупка на финансови инструменти и/или професионален съвет, свързан с инвестиционно решение.