Стани клиент

Експертите по инвестиции на Експат предоставят безплатна консултация

01.02.2017

Портфолио мениджърите и финансовите анализатори на Експат ще предоставят безплатна консултация за инвестиции и управление на личните спестявания.

Имате депозит, който изтича скоро? Преди да го подновите при близка до нулата лихва, да изхарчите парите за покупка на поредния „изгоден“ имот или да дадете заем „за бизнеса на приятел“ – консултирайте се с професионалистите. Ние ще поговорим с Вас за някои митове относно личните спестявания и ще ви дадем персонализиран съвет как по-добре да се грижите за парите си. Разберете какви са алтернативите на традиционните спестовни продукти у нас и как състоятелните хора в развитите държави управляват парите си от поколения. Може би този път ще направите различен избор, даващ ви по-голяма сигурност, доходност и контрол.

Ако имате положителния „проблем“ какво да правите със свободните си средства и желаете да се срещнете с екипа на най-голямата специализирана компания за управление на активи у нас, за да получите безплатен професионален съвет как по-добре да управлявате спестяванията си, е необходимо

да заявите среща до 28 февруари 2017 г., като се обадите на +359 2 980 2201 или ни пишете на clients@expat.bg

В заявката си моля посочете контакти за обратна връзка и обща информация, която би ни помогнала да се подготвим предварително за срещата.

Кои сме ние?

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е най-голямата специализирана компания за управление на активи в България. Екипът ни от професионалисти с опит и образование от 9 държави управлява стотици индивидуални портфейли и няколко фонда с фокус върху световните пазари.

За да управлявате личните си финанси, както го правят състоятелните хора в чужбина, не е нужно да пътувате до Цюрих, Виена или Хонконг. Експат Капитал предоставя високо ниво на услуги в сферата на инвестициите, като структурира за своите клиенти диверсифицирани портфейли от ликвидни финансови инструменти на първокласни емитенти в чужбина.

В нашата работа се придържаме към следните основни принципи:

Високо ниво на конфиденциалност

Конфиденциалността и дискретността е основна част от нашата работа. Защитаваме надеждно информацията за нашите клиенти и техните спестявания – на най-високо ниво сред операторите от финансовия сектор. Клиентските активи при нас не могат да бъдат блокирани при никакви обстоятелства.

Персонализирана инвестиционна стратегия

Индивидуалната инвестиционна сметка при нас е като костюм по поръчка. Гарантираме ниво на обслужване и инвестиционна стратегия, съобразени с конкретните финансови обстоятелства, цели, кариера и семейство на всеки инвеститор. Имаме решения за клиенти както с десетки хиляди лева спестявания, така и за клиенти с десетки милиони.

Глобален обхват

Следваме добрата практика ликвидните спестявания на нашите клиенти да не са съсредоточени в една държава, особено в собствената му, където той има естествена концентрация на житейски и икономически рискове. Чрез сметката си в Експат инвеститорът има достъп до инвестиционни възможности от цял свят. Следим стотици компании и финансови инструменти от различни региони и в разнообразни валути, така че да постигнем по-добра диверсификация за спестяванията на нашите клиенти и да ги защитим от местни рискове. Наши партньори са водещи банки и други финасови институции от цял свят, които осигуряват пълен набор от инвестиционни услуги при оптимално ниво на разходи.

Незабавна ликвидност

Парите на клиентите са инвестирани в 100% ликвидни финансови инструменти с ежедневно котирана пазарна цена. Можете да се разпорежда с парите си по всяко време, като наредите превод по банкови сметки в цял свят.

Гаранция за сигурността

Инвестициите на клиента са негова собственост и се съхраняват в депозитари за електронни ценни книжа, като той не търпи кредитен риск срещу Експат.