Стани клиент

Експат с безплатни индивидуални срещи за инвестиции и лични спестявания

25.09.2018

В какво да инвестирам? Как да спестя за образованието на децата си? Как да си осигуря достойни доходи и след пенсиониране? Мнозина си задават тези въпроси, лутайки се между депозити с ниски лихви, покупка на имот и море от трудно разбираеми финансови продукти.

За втора година Експат Асет Мениджмънт отваря врати за безплатни индивидуални срещи в сферата на инвестициите и управлението на личните спестявания. Целта на компанията е да помогне на хората да се информират за модерните алтернативи за управление на спестяванията, да повишат финансовата си култура и да бъдат развенчани някои широко разпространени митове за инвестициите и финансовите пазари.

Портфолио мениджърите и финансовите анализатори на Експат ще ви помогнат да се ориентирате по-добре в света на личните финанси, като отговорят персонално на въпросите ви и ви дадат насоки, съобразени с вашите изисквания, начин на живот и ограничения.

Как да заявим среща с екипа на Експат?

Срещите са индивидуални и се реализират от 1 до 30 октомври след предварителна заявка. За да запазите своя час за среща с екипа, следва да се обадите на +359 2 980 2201 или да пишете на clients@expat.bg

Кои сме ние?

Експат Асет Мениджмънт е най-голямата независима компания в България за управление на индивидуални инвестиционни сметки. Компанията управлява стотици индивидуални инвестиционни сметки, три договорни фонда с фокус върху глобалните пазари и семейство от 11 борсово търгувани фонда, следващи движението на основни индекси на акции от региона на ЦИЕ. Експат Асет Мениджмънт е единствената компания от Централна и Източна Европа, която някога е създала ETF-и и е една от 29-те компании от цял свят, които имат борсово търгувани фондове на Frankfurt Stock Exchange.