Стани клиент

Абонирайте се за бюлетина на Експат

06.09.2021

 

Абонирайте се за бюлетина на Експат и получавайте първи нашите анализи, новини и коментари за глобалните финансови пазари, управлението на личните спестявания и инвестиции:

* indicates required

С предоставянето на своя e-mail адрес потвъжрдавам желанието си да получавам новини, анализи и коментари, информация за инвестиционни продукти и услуги, както и покани за събития от Експат Капитал и Експат Асет Мениджмънт.

По всяко време може да оттеглите желанието си за получаване на нашия бюлетин чрез формата за unsubscribe в края на всеки мейл. Нашата Политика за обработване и защита на личните данни може да видите на сайта www.expat.bg.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

КОИ СМЕ НИЕ?

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е една от най-големите компании за управление на активи в България – с клиенти от близо 40 държави и достъп до инвестиции на всички пазари по света във всички класове активи. Компанията предлага услуги за дългосрочно управление на личните спестявания, с възможности за по-висока сигурност, доходност и контрол в сравнение с традиционните форми на спестяване.

Професионална и модерна алтернатива за управление на спестяванията: Чрез услугата доверително управление (wealth management) и откриването на индивидуална инвестиционна сметка инвеститорът имат достъп до пълен набор инвестиционни услуги. Създаваме дългосрочна инвестиционна рамка, основана на ключови параметри като толерантност към риск, инвестиционен хоризонт, целева доходност, данъчни специфики и други изисквания и ограничения на клиента. Целта е да изградим персонализирана стратегия за алокация на активите, която да доведе до търсените резултати при оптимално управление на риска и разходите. 

Екип: Изградили сме един от най-добрите инвестиционни екипи в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), с образование и опит от държави в Северна Америка, Европа и Азия.

Изключителна международна свързаност: Експат работи с утвърдени международни финансови институции, за да гарантира на своите клиенти сигурност и качество на услугите. Наши партньори са водещи банки, банки депозитари, световни и местни брокери, борси, оператори на индекси, маркетмейкъри и други финасови институции от цял свят. Експат има достъп до всички пазари по света във всички класове активи, като има и собствени фондове на 4 борси в Европа. Ние сме е единствената компания от ЦИЕ с борсово търгувани фондове на London Stock Exchange и на Frankfurt Stock Exchange. 

Авангардни собствени продукти: Иновациите са нашата визитна картичка. В допълнение на инвидидуалните инвестиционни сметки, Експат управлява договорни фондове с глобален фокус, както и фамилия от борсово търгувани фондове (ETF), регистрирани за търговия на 4 борси – Българската, Франкфуртската, Лондонската и Люблянската. Създадохме първия в региона „къс“ фонд – върху индекса SOFIX. Създадохме и първия в България фонд за инвестиции в глобално изкуство, както и първият в България фонд за инвестиции в злато.